Naisten päiväuni rannalla! Hugh Jackman paidattomana

Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on ollut viime aikoina monissa elokuvarooleissa, joissa hänen on pitänyt olla todella hyvässä kunnossa fyysisesti. Sarjakuvaan perustuvaa Wolverine-hahmoa X-Men-elokuvassa ja Logan-elokuvassa esittänyt mies on viime aikoina joutunut laittamaan itsensä ja oman kehonsa koetukselle.

Nyt Jackman kuvattiin kuntoilemassa uutta rooliaan varten Australiassa Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachilla, jossa Hugh käväisi uimassa ja juoksemassa rantavedessä. Hän ei kuitenkaan ollut yksin, sillä Jackmania oli piiskaamassa hänen oma kunto-ohjaajansa, joka valvoi, että kuntoilusta ei laisteta.

Taannoin 48-vuotias Hugh Jackman kertoi Esquire-lehdelle, että ennen elokuvien kuvauksia hän treenasi paljon kovilla painoilla ja intensiivisesti. Mies treenasi viimeiset kolme kuukautta ennen kuvauksia päästäkseen parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Lihasten kasvattamisen jälkeen ne piti vielä saada näkyviin, minkä vuoksi miehen tuli kuivattaa kehonsa nesteistä.

Splash
Splash
Splash
Splash