Yksin kotona -perheenisä menehtyi sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä John Heard kuoli heinäkuussa Kalifornian Palo Altossa 71-vuotiaana. Virallista kuolinsyytä ei tuolloin tiedotettu mediaan, mutta nyt viranomaiset ovat vahvistaneet asian. Ruumiinavauksen mukaan Heard menehtyi sydänkohtaukseen.

Hotellisiivooja löysi John Heardin kuolleena kalifornialaisesta hotellihuoneesta, eikä näyttelijän menehtymiseen tuolloin uskottu liittyneen laittomuuksia. Heard tähditti 80- ja 90-luvuilla useita suosittuja elokuvia, joista tunnetuimpiin lukeutuu Yksin kotona, jossa hän näytteli McCallisterin elokuvaperheen isää. John Heard oli pari päivää ennen kuolemaansa pienehkössä selkäleikkauksessa, mutta ruumiinavauksessa vahvistui, ettei kuolema liittynyt leikkaukseen.

John Heardin 22-vuotias Max-poika menehtyi nukkuessaan viime vuoden joulukuussa. Max eli äitinsä kanssa ja oli vieraantunut näyttelijäisästään. Maxin äiti Sharon Heard tiedotti tuolloin, että hänen poikansa suri suuresti elämäänsä ilman isän läsnäoloa.