New Yorkin metron työntekijät paljastivat: Ruumiita säilötään taukohuoneissa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorker metron työntekijöillä on karmiva ongelma, josta he haluaisivat päästä eroon. Työntekijöiden taukohuoneisiin ja vessoihin on säilötty kuolleiden ruumiita.

Metrossa tai terminaaleissa kuolleiden ruumiit pyritään kuljettamaan pois julkisilta paikoilta mahdollisimman nopeasti, jotta metroliikenne pystyy jatkamaan toimintaansa normaaliin tapaan. Kuolleet päätyvät lähimpään mahdolliseen huoneeseen, jotka ovat valitettavan usein metron työntekijöiden tiloja.

– Mikäli lähin huone on lounashuone, he laittavat ruumiin lounashuoneeseen, metrotyöntekijöiden liiton edustaja paljasti New York Post -lehdelle.

Metrossa kuolleisiin ruumiisiin törmäämisen kerrotaan jättäneen työntekijöille traumoja. Monissa tapauksissa heitä ei ole lainkaan varoitettu siitä, että taukohuoneessa tai vessassa saattaa odottaa junan alle jääneen ihmisen jäännökset.

Liiton edustajien mukaan ruumis saatetaan noutaa pois paikalta vasta tuntien jälkeen. Tilanteen kerrotaan jatkuneen samanlaisena jo vuosien ajan, vaikka asia on otettu toistuvasti esille.