Kim Kardashian julkaisi hänen ja Kanyen ensitreffeiltä videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuten kaikki muutkin kauniit rakkaustarinat, myös Kim Kardashianin ja Kanye Westin tarina on saanut alkunsa ensitreffeiltä. Kim on julkaissut hauskan treffeiltä kuvatun videopätkän, jossa hän soittaa Kanyen kanssa isoa pianoa.

Kim Kardashian on julkaissut Instagram-tilillään ihastuttavan videon, joka on kuvattu hänen ja Kanye Westin ensitreffeiltä. Videolla Kim ja Kanye hassuttelevat lelukaupassa ison lelupianon kanssa soittaen sitä yhdessä jaloillaan.

Kim ja Kanye esittävät yhdessä pianolla Heart and Soul -nimisen kappaleen. Kim ja Kanye kummatkin hyppelehtivät pianon koskettimien päällä ja päästävät sisäisen lapsensa valloilleen. Pariskunnalla näytti videon perusteella olevan hauskaa jo ensimmäisistä treffeistään lähtien.

Our 1st date. #HeartAndSoul For the full video go to my app!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on