Lapsi yritti sammuttaa turvakameran – jäi rysän päältä kiinni!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turvakameroita hankitaan paitsi murtovarkaiden varalle, myös pitämään huolen siitä etteivät lapset tee luvattomuuksia oman silmän välttäessä. Nokkelimmat lapset tosin oppivat kytkemään nekin pois päältä.

Youtube-käyttäjä Jeremy Gabrysch oli asentanut kotiinsa lapsenvahtikameran, sillä hänen poikansa livahti usein olohuoneeseen katsomaan televisiota nukkumaanmenoajan jälkeen. Niinpä poika yritti salakavalasti sulkea kameran pystyäkseen jatkamaan öistä television katsomista.

Gabryschin jakamalla Youtube-videolla nähdään viimeinen asia, minkä kamera taltioi. Lapsi yrittää ryömiä kameran taakse huomaamattomasti sammuttaakseen sen. Valitettavasti hän ei osannut ottaa huomioon kameran laajakulmaista linssiä, ja jäi kiinni itse teosta.

– Poikani tajusi viimein, kuinka hän jäi kiinni. Hän päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä. Tämä oli viimeinen asia, mitä kamerani näki…, Gabrysch kirjoitti.