Näky kuin kauhuelokuvasta – tuhannet hyttyset parveilivat auton sisällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suomen pahimmatkaan hyttyskesät eivät ole mitään siihen verrattuna, minkälainen näky venäläistä kalastajaa odotti taannoin. Miehen auton olivat vallanneet tuhannet pienet hyönteiset.

Youtubessa julkaistulla videolla mies on unohtanut autonsa ikkunan auki siksi aikaa, kun hän lähti yölliselle kalastusreissulle. Autolle palattuaan hän huomasi tuhansista hyttysistä koostuvan parven täyttäneen ajoneuvon.

On epäselvää, mikä hyttyset houkutteli auton sisälle. Hyönteisiä on kuitenkin niin paljon, että kuvaaja voi kaapia niitä kuljettajan penkiltä kourallisen käteensä. Video julkaistiin alun perin Youtubessa jo kesäkuussa, mutta se on viime päivinä lähtenyt leviämään järkyttyneiden some-käyttäjien keskuudessa.