Uskomaton kramppi jalassa – kuin alien jalan sisällä

Fitness Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Liikunnan jälkeiset lihaskrampit ovat yleinen ja valitettavan kivulias vaiva. Nyt some-käyttäjiä on kauhistuttanut video, jossa Angel Bermudez -nimisellä miehellä on tavallista voimakkaampia suonenvetoja.

Bermudez kertoo levähtäneensä treenaamisen jälkeen, kun kramppaaminen alkoi. Lihaskramppi ilmeni ulkoisesti pohkeen lihaksien rajuna nykimisenä. Vaiva näyttää miltei siltä, kuin miehen jalan sisällä eläisi sieltä ulos pyrkivä elävä olento.

– V*tun kramppi. Katsokaa tätä p*skaa. Kyllä, se oli kivulias, Bermudez kirjoitti.

Krampeille ei mahda juuri mitään niiden iskiessä, mutta suonenvetoja voi yrittää ehkäistä ennakkoon. Tämä tapahtuu venyttelemällä treenaamisen jälkeen, juomalla runsain määrän vettä ja syömällä magnesiumia.

 

After the workout. Start to relax and then this happens. Fucken cramp. Look at this shit. Painful yes it was.

Publié par Angel Bermudez sur lundi 14 août 2017