Jymy-yllätys Blockfesteillä! Cheek vaihdettiin esiintymislavalla Antti Holmaan – katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna juhlittu kymmenettä kertaa Tampereella järjestetty Blockfest päättyi Profeettojen keikkaan, kun Cheek ja Elastinen valloittivat päälavan. Kesken keikan yleisö sai yllätyksekseen huomata, että Cheekin tilalle ilmestyikin yhden kappaleen ajaksi mikrofonin varteen aivan toinen mies.

Cheek nimittäin vetäytyi kesken keikan taka-alalle, kun estradille hänen tilalleen asteli näyttelijä Antti Holma. Hän on toiminut viime kuukausina päätähtenä Cheekin elämästä parhaillaan kuvattavassa elokuvassa Veljeni vartija.

Blockfestin loppuhuipennuksessa kuvattiin kohtauksia elokuvaan, ja siihen liittyen myös Cheekiä esittävä Holma nousi Blockfestin päälavalle esiintymään noin 30.000 ihmisen eteen. Jare Tiihosta näyttelevä Holma esittää elokuvassa kaksoisroolin, sillä hän esittää myös Jere Tiihosen roolin.

Kuvausryhmiä oli eri puolilla stadionia, ja esimerkiksi Exclusive VIP -alueella kuvausryhmä työskenteli koko Profeettojen keikan ajan. Sieltä käsin kuvattiin paitsi Holman esiintyminen myös kohtauksia, joissa elokuvan avustajat nauttivat keikasta VIP-tiloissa. Kameran edessä nähtiin esimerkiksi eräässä realitysarjassa taannoin mukana ollut tamperelainen nuori mies.