Komedian supertähti Jerry Lewis kuoli 91-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin komediatähtiin vuosikymmenien ajan lukeutunut Jerry Lewis on kuollut. Hänet tunnettiin paitsi näyttelijänä myös laulajana ja ohjaajana. Lewis menehtyi asiasta uutisoineen Las Vegas Review-Journal -verkkolehden mukaan rauhallisesti kotonaan Las Vegasissa.

Kuolinsyyn kerrotaan olleen luonnollinen. Supertähden perheen kerrotaan vahvistaneen suru-uutisen. Jerry Lewis palkittiin vuonna 2009 Oscar-palkinnolla merkittävästä elämäntyöstään.

Vuosikymmeniä kestäneellä menestyksekkäällä urallaan hän näytteli yli 50 elokuvassa, joista monet nousivat ikivihreiden joukkoon. Vielä 1970 ja 1980 -luvuilla hänen elokuvansa olivat hittejä ympäri maailmaa, ja myös Suomessa. Lisäksi hän tähditti lukuisia televisiosarjoja ja musikaaleja. Hän on yksi harvoista tähdistä, joilla on kaksi tähteä Hollywoodin Walk of Famella.

Uusimmat