Komedian supertähti Jerry Lewis kuoli 91-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin komediatähtiin vuosikymmenien ajan lukeutunut Jerry Lewis on kuollut. Hänet tunnettiin paitsi näyttelijänä myös laulajana ja ohjaajana. Lewis menehtyi asiasta uutisoineen Las Vegas Review-Journal -verkkolehden mukaan rauhallisesti kotonaan Las Vegasissa.

Kuolinsyyn kerrotaan olleen luonnollinen. Supertähden perheen kerrotaan vahvistaneen suru-uutisen. Jerry Lewis palkittiin vuonna 2009 Oscar-palkinnolla merkittävästä elämäntyöstään.

Vuosikymmeniä kestäneellä menestyksekkäällä urallaan hän näytteli yli 50 elokuvassa, joista monet nousivat ikivihreiden joukkoon. Vielä 1970 ja 1980 -luvuilla hänen elokuvansa olivat hittejä ympäri maailmaa, ja myös Suomessa. Lisäksi hän tähditti lukuisia televisiosarjoja ja musikaaleja. Hän on yksi harvoista tähdistä, joilla on kaksi tähteä Hollywoodin Walk of Famella.