Chrissy Teigen esitti ballerinaa – fanit kauhistuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen malli Chrissy Teigen on lapsesta saakka rakastanut balettia ja ihaillut ballerinoja. Nyt hän pääsi itsekin kokeilemaan kärkitossuja hänen omassa olohuoneessaan erään naisen lähetettyä omat vanhat tossunsa hänelle postissa.

Chrissy Teigen julkaisi hänen Twitter-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hänen muusikkomiehensä John Legend pyörittää kärkitossuilla taiteilevaa naista ympäri. Kärkitossuilla varpaillaan seisominen ei ole helppoa, minkä nainen on itsekin myöntänyt. Videon lopussa Teigen horjahtaa ja kiroilee nilkan taittuessa ojennetusta asennosta takaisin rennoksi.

Balettia osaavat fanit ovat olleet kauhuissaan katsellessaan Teigenin julkaisemaa videota. Naisen tanssiyritystä oli pidetty edesvastuuttomana ja hyvin tapaturma-alttiina, ja moni olikin muistuttanut Teigeniä siitä, että ballerinatkin harjoittelevat pitkään ennen kuin edes uskaltautuvat kärkitossujen päälle. Omalle tyylilleen uskollisena Chrissy Teigen ei kuitenkaan välittänyt fanien kauhisteluista vaan totesi viileästi, että hän tekee päivittäin tuhat muutakin asiaa, joissa luut voisivat murtua.