Kinky-festarit aiheuttivat närää – metsä täyttyi seksistä ja musiikista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime viikonloppuna nautittiin erikoisesta festivaalitunnelmasta alle tunnin ajomatkan päässä Lontoosta. Kentin Brokes Wood -nimiselle metsäalueelle kerääntyi vapaamielistä festivaaliväkeä ympäri maailmaa. Tapahtuma oli tarkoitettu seksuaalisuuteen avoimesti suhtautuville konemusiikin ystäville.

Flamefest kuvailee itseään maailman ainoaksi tapahtumaksi, joka on tarkoitettu kinkyille, omituisille ja luoville hedonisteille. Metsässä järjestettävillä festivaaleilla pääsi nauttimaan musiikin lisäksi esityksistä, työpajoista, aikuisten välisistä seksikokeiluista ja tietysti eräilystä luonnon helmassa.

Kaikki eivät olleet mielissään alueella järjestettävästä tapahtumasta. Muun muassa kaupunginvaltuuston edustaja Diane Hill moitti tapahtumaa Kent Live -paikallislehdessä. Hänen mukaansa metsässä järjestettävät orgiat aiheuttavat myös meluhaittoja alueella. Nähtäväksi jää, järjestetäänkö samanlaista tapahtumaa enää ensi vuonna.