Shokkiväite: ”Michael Jacksonin ruumista ei ole haudattu!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heinäkuussa 2009 kuolleen popin kuninkaan Michael Jacksonin ruumista ei olekaan haudattu kalifornialaisen Forest Lawnin mausoleumiin. Nyt yhdysvaltalainen viihdelehti väittää Michael Jacksonin äidin paljastaneen, että hänen poikansa on tuhkattu ja että tuhkat on siroteltu Michaelin entiselle maatilalle, Neverlandiin.

Muusikkolegenda Michael Jacksonin ruumista säilytettiin kuukausia kuoleman jälkeen jäädytettynä. Lopulta perhe oli päättänyt toimittaa ruumiin krematorioon poltettavaksi, sillä he pelkäsivät haudanryöstäjien yrittävän varastaa maailmankuulun laulajan jäännöksiä. RadarOnlinen mukaan Michael Jacksonin äiti on kertonut aidosta hautaustavasta läheisille ystävilleen.

Faneille on kerrottu, että Michael Jacksonin lepää Froest Lawnin hautausmaalla, mutta kohuväitteiden mukaan 50-vuotiaana kuolleen supertähden tuhkat onkin siroteltu Neverlandiin Giving Tree -nimisen päärynäpuun alle. Puu oli artistin lempipaikka, ja hän vietti sen alla tunteja kirjoitellen. Perhe halusi järjestää laulajalle näyttävän hautajaisseremonian tyylille uskollisesti, mutta taata kuitenkin lopulta äärimmäsen rauhallisen leposijan.