Ex-lapsitähti Victoria Justice on tyrmäävä kaunotar – rohkea kaula-aukko yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja lopetettiin jo vuosia sitten kolmen tuotantokauden jälkeen. Sarjan myötä nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen myös näyttelijäkaunotar Victoria Justice, joka teki julkkispiireissä kovaa nousua, mutta onnistunut tekemään läpimurtoa.

Siitä huolimatta Victoria Justice nähdään ajoittain otsikoissa, ja tällä kertaa paparazzit bongasivat hänet Harper’s Bazaar -lehden järjestämistä juhlista West Hollywoodissa.

Victoria Justice tuli tunnetuksi Victorious-sarjan tähtenä ja voitti aikoinaan Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Victoria oli taannoin yksi yli sadasta julkkisnaisesta, joiden alastonkuvat hakkeroitiin ja julkaistiin verkossa.

Splash
Splash
Splash