Pettäjäsivusto selvitti: Ainoat lapset todennäköisemmin uskottomia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pettäjäsivusto Illicit Encounters on selvittänyt, että sisarusten määrä vaikuttaa uskottomuuden yleisyyteen. Eniten aivoliiton ulkopuolista suhdetta haluavat ovat suurella todennäköisyydellä yksilapsisen perheen kasvatteja.

Peräti 34 prosenttia pettäjäsivuston käyttäjistä on ainoita lapsia, eli heillä ei ole sisaruksia. Seuraavaksi eniten pettäjissä on sisarusparven vanhimpia, ja 28 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi syntyneensä ensimmäisenä lapsena. Vähiten pettävät keskimmäisenä syntyneet sisarukset.

– Ainoat lapset tuntevat kasvuajallaan yksinäisyyttä, mikä saattaa heijastua myöhemmin heidän kykyynsä muodostaa parisuhteita ja olla uskollinen, Illicit Encounters -sivuston tiedottaja Christian Grant kertoo Mirrorille.