Teinivaimo täytti 23 vuotta – silikonimuodot varastivat show’n!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden erosi taannoin itseään merkittävästi vanhemmasta näyttelijämiehestään Doug Hutchisonista ja järjesti erobileet avioeron kunniaksi. Sittemmin hänet on ikuistettu lähinnä Hollywoodin B-luokan julkkisbileissä.

Eilen Courtney juhli synttäreitään näyttävästi Hollywoodissa. Hän täytti 23 vuotta ja juhlisti merkkipäivää illallisella Buca di Beppo -ravintolassa. Neitokaisen silikonilla muokattu vartalo varasti tilaisuudessa päähuomion.

Viime kesänä keskenmenon kolmannella kuulla saaneen Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinsonin avioliitto rakoili vuosien saatossa useasti, joten taannoinen avioero ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Splash
Splash
Splash
Splash