Kourtney Kardashianin kaula-aukko käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -televisiosarjasta julkisuuteen noussut Kardashianien perhe saa suurimman osan tuloistaan mediassa esiintyen. Perheen vanhin sisarus Kourtney Kardashian tekee parhaillaan paluuta koulun penkille, koska hän haluaa asianajajaksi. Nyt Kourtney on kuvattu juhlissa.

Kardashian ikuistettiin uuden poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa Poppies-klubin edustalla Los Angelesissa. Tummaverikön bileasu oli varustettu melko muhkealla kaula-aukolla.

Kourtney erosi taannoin pitkäaikaisesta kumppanistaan ja lastensa isästä Scott Disickistä. Hän olisi vihdoinkin valmis käyttämään aikaa itsensä kehittämiseen muutenkin kuin olemalla äiti. Naisen ei tarvitsisi tehdä päivääkään töitä elantonsa eteen, mutta hänelle on tärkeämpää saavuttaa asioita myös itse.

Splash
Splash
Splash
Splash