Tältä näyttää brooklynilaiset häät – ota vinkit talteen!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

New Yorkin hipsterein kaupunginosa on kaiketi Brooklyn eri lähiöineen. Nyt häätrendeihin on noussut mukaan alueelle tyypillisiä tapoja ja muotoseikkoja. Morsiamet pukeutuvat pitkähihaisiin pukuihin, käyttävät rentoja asusteita ja juhlapaikan koristelu on minimaalinen, mutta keskeliäs.

Sucker for dainty details? This delicate long sleeve number by @florabridal won't disappoint 🌿

A post shared by Elegant Wedding Magazine (@elegantweddingmagazine) on

Yesterday's beauties. See more on the IG stories up dere 👆🏽#choseun #chazcruz

A post shared by Chaz Cruz (@chazcruz) on

Brooklyn on rikkaalla kulttuurilla varustettu kaupunginosa, joka tunnetaan taiteesta ja ruoasta. PureWow on nyt listannut brooklynilaisten häiden ominaispiirteitä. Koska alueella on runsaasti luovan alan ammattilaisia, kuuluu mielikuvituksen käyttö olennaisesti häiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kaikilla pareilla on ainakin yksi erikoisuus, jota ei ole muilla nähty.

When love talks on its own…magic happens!! Our favorite Miami Elopement Wedding featured in @junebugweddings !! . . Wedding Photographer @massonliangphoto Wedding Planning & Styling @thecreativesloft Bridal Designer @lauredesagazan Bridal Headpiece Designer @liaterni Bridal Shoes @massimodutti Bridal Muah @celinabeachartistry Floral Designer @primroseflorals Table Top Decor & Registry @westelmmidtown @westelm Donuts Wall @thesaltydonut Calligraphy @sarahbcalligraphy Venue & Props @acepropsmiami Bridesmaids Muah @bellelite_beauty Catering @thierryisambert Customized Ice Cubes @mixologyice Groom's Bow tie @brackishbowties . . . . . #elopement #elopementwedding #elopementphotographer #industrialwedding #weddingblog #weddingblogger #miamiwedding #miamiweddingplanner #miamiweddingphotographer #brooklynwedding #brooklynbride #brooklynweddingplanner #nycwedding #nycweddingplanner #weddingtable #miamibride #bridetobe #weddingceremony #brides2017 #weddingtrends #bodasmiami #dirtybootsandmessyhair #elopementweddingplanner #miamielopementphotographer #naturalwedding #floridawedding

A post shared by The Creative's Loft (@thecreativesloft) on

Brooklynilaiset sulhaset käyttävät bestamanien kanssa tyylikkäitä pukuja, PureWow vinkkaa. Hääkimpuksi ja pöytäkoristeeksi valikoituu luonnonkukkia, eikä tyyli ole muutenkaan pröystäilevää. Kaasoilla ja morsiustytöillä voi kuitenkin olla kirjavia kukkamekkoja tuomassa koristeellisuutta tunnelmaan. Hääkakkuna on, kuinkas muutenkaan kuin, juustokakku.

Hurricane Holck: a tropical storm takes over the Concrete Jungle. New York, NY cerca 2017

A post shared by Flowercrowns • Poppy & Rose (@bypoppyrose) on

Cutest cheesecake ever!

A post shared by Williamsburg Photo Studios (@williamsburgphoto) on