Vältä näitä mokia hiustenhoidossa – kolme pahaa virhettä listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hiusten hyvinvointiin vaikuttavat ruokavalion ja ilmaston lisäksi myös tavat, kuinka kutreja hoitaa. Jokaisen terveitä ja kiiltäviä hiuksia havittelevien kannattaa panna muuta asia kuntoon suortuvien hoitamisessa.

PureWow on nyt listannut kolme yleistä virhettä, joita tehdään hiusten hoitamisessa. Ensinnäkin shampoo kannattaa valita oman hiustyypin mukaan. Karsi kaikki sufaatteja sisältävät shampoot pois kylpyhuoneen hyllyltä, niin kutrit voivat huomattavasti paremmin jatkossa. Myös takkujen setvimistä varten on omat niksinsä.

Hiuksia ei kannata lähteä kampailemaan märkinä. Anna hiusten kuivahtaa pesun jälkeen ja käy ne harvalla kammalla läpi. Ensin kammataan latvat ja sen jälkeen tyvi. Hiustenkuivaajaa ei myöskään kannata käyttää kuumimmalla mahdollisella asetuksella. Viileällä ilmalla kuivattaminen estää epätoivottuja tuhoja suortuviin.