Nämä alushousut ovat miesten toivelahja – oma piilo taskumatille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosikausien ajan ihmiset ovat keksineet mitä erikoisimpia tapoja salakuljettaa alkoholia paikkoihin, joissa omien juomien anniskelu ei ole sallittua. Yksi miesten eniten käyttämistä tavoista on piilottaa pieniä pulloja housujen sisään varustuksensa kohdalle.

Nyt taskumatin sujauttamisesta housuihin on tehty miehille entistä helpompaa. Speakeasy Brief -niminen alusvaatteita valmistava yritys on tuonut markkinoille hyvin käytännölliset bokserit, joiden etupuolelle on tehty vetoketjullinen tasku.

Taskussa pystyy helposti säilyttämään esimerkiksi rahaa, passin tai vaikkapa kondomeja. Erityisen sopivaksi tasku on tehty kuitenkin juuri taskumatin piilottamiseen. Yritys myy myös itse sivustollaan boksereita ja taskuun sopivia pulloja, jolloin koko juhlapakkauksen pystyy ostamaan kätevästi samalla kerralla.

Speakeasy Briefs are underwear with secret pockets

This underwear has a secret pocket 🤔

Publié par In The Know sur mercredi 23 août 2017