Supermalli Chrissy Teigenillä alkoholiongelma: ”En voi juoda vain yhtä”

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen on julkaissut hauskoja twiiittejä julkisesti aina hänen humalaisista kommelluksistaan ja seuraavan päivän huonoista olotiloista. Nyt hän on puhunut julkisesti siitä miten hän on joutunut kamppailemaan oman alkoholinkäyttönsä kanssa.

Chrissy Teigen kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa huomanneensa eräänä päivänä, että hän ei pysty rajoittamaan juomistaan ikinä vain yhteen lasilliseen. Teigen joutui myös usein katumaan seuraavana päivänä nolostuneena omaa käytöstään. Häntä harmittaa varsinkin se, että hän on nolannut itsensä humalassa käytöksellään sellaisten ihmisten seurassa, jossa on ollut monia hänen arvostamiaan henkilöitä.

Teigen on kertonut julkisesti sairastaneensa myös synnytyksen jälkeistä masennusta ja ahdistusta, johon koki alkoholin auttaneen, vaikka todellisuudessa alkoholi vain pahensi sitä. Nainen kertoi joutuneensa lopettamaan alkoholin käyttämisen kokonaan. Nyt hän tuntee raittiina olonsa todella hyväksi. Hän on alkanut uudelleen kuntoilemaan ja syömään terveellisemmin, minkä lisäksi hän huomasi ihon hehkun palanneen.