Taylor Swift -faneja trollattiin – musiikkivideo olikin jotain aivan muuta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin faneja on jekutettu yhdellä internetin klassisista käytännön piloista. Virallisen näköisen verkkosivun lupaama uusi musiikkivideo paljastui nimittäin joksikin aivan muuksi.

Verkkoon ilmestyi torstaina reputationworldtour.com-sivusto, jonka uskottiin viittaavan Taylor Swiftin tulevaan kiertueeseen. Virallisen näköisillä sivuilla oli laskuri, jossa laskettiin sekunteja tähden uuden singlen julkaisuun.

Laskurin saavutettua nollan sivustolla ei kuitenkaan kuultu Swiftin uutta musiikkia. Sen sijaan sivulle oli ilmestynyt Rick Astleyn Never Gonna Give You Up -musiikkivideo. Sivusto on sittemmin poistettu, ja nykyään osoite johtaa suoraan Swiftin virallisille kotisivuille.

Rickroll-nimellä tunnetussa meemissä pahaa-aavistamattomia netin käyttäjiä huijataan Rick Astleyn kasarihitin pariin muita asioita lupaavilla linkeillä. Käytännön pilan eri variaatioita on nähty verkossa ainakin toukokuusta 2007 saakka.