iPhone 8 julkaistaan syyskuussa – yksityiskohtia jo vuotanut

Digi · Terhi Piiroinen

Applen tuorein puhelinmalli iPhone 8 ilmestyy kauppoihin syyskuussa. Tuoreimpien tietojen mukaan puhelimessa tulee olemaan kaartuva OLED-näyttö ja kasvojen tunnistusohjelman avulla toimiva lukitusjärjestelmä. Apple julkaisee yhteensä kolme erilaista puhelinmallia samaan aikaan.

BuzzFeed kertoo uusimman iPhonen lataantuvan magneettisesti ilman sähköjohtoa. Uutuutena mahdollisesti on myös kuparin kultainen sävy. iPhone 8 julkaistaan samaan aikaan Applen uusimman televisiomallin ja älykellon kanssa.

Kerroimme hiljattain spekulaatioita uudesta iPhonesta, kun pikaruokaketju McDonald’s esitteli mainoksessaan uutta sovellusta. Mainoksessa näkyi isokokoinen älypuhelin. Toistaiseksi on epäselvää, onko McDonald’s vahingossa paljastanut uuden iPhonen yksityiskohtia, vai perustuuko kuva spekulaatioihin siitä, miltä laite tulee näyttämään. Mainoskuvat lähtivät nopeasti levimään sosiaalisessa mediassa.

https://www.buzzfeed.com/blakemontgomery/apple-is-going-to-launch-three-new-iphones-and-a-4k-apple?bftw&utm_term=.gwJPn68zjv#.rp7r8YE5Nd