Kylie Jenner sivalsi siskoaan: ”Emme olisi ystäviä, ellemme olisi siskoja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perhe on todella tiivis ja he näyttäytyvätkin aina mediassa yhtenä rintamana. Nyt perheen kuopus Kylie Jenner on kuitenkin kertonut, että hän ei usko, että hän olisi ikinä ystävystynyt isosiskonsa Kendallin kanssa, jos he eivät olisi sukua.

20-vuotias Kylie Jenner ja 21-vuotias Kendall Jenner tekevät monia työprojekteja yhdessä. Heillä on kuitenkin täysin omat ja erilliset ystäväpiirit, ja naisia ei nähdäkään juuri koskaan viettämässä kahdestaan vapaa-aikaansa. Kylie on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että mikäli he eivät olisi sisaruksia, he eivät olisi edes ystäviä.

Kylie ja Kendall kuitenkin ovat siskoksia ja näin ollen myös hyvin läheisiä. Naiset ovat aiemmin kommentoineet olevansa jopa niin läheisiä, että lainaavat jatkuvasti toistensa vaatteita alusvaatteista lähtien ja käyvät hyvin tottuneesti toistensa vaatekaapeilla penkomassa.

https://www.instagram.com/p/BTnWGdZhZ2Q/?taken-by=kyliejenner