Palomiehet pelastivat 18 porsasta – isäntä palkitsi niistä tehdyllä makkaralla

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Helmikuussa englantilaiset palomiehet saivat ylistystä pelastaessaan palavasta karsinasta 18 pientä pulaan jäänyttä porsasta. Tilanomistaja Rachel Rivers oli ollut palomiehille hyvin kiitollinen ja luvannut palkita heidät myöhemmin. Kuukausien kuluttua Rivers oli lähettänyt paloasemalle makkaraa.

Rivers oli halunnut palkita palomiehet makkaralla, joka oli juuri heidän pelastamistaan porsaista tehty. Palomiehet olivat olleet yllättyneitä paketista, mutta herkutelleet sen hyvillä mielin. Palomiehet olivat ottaneet saamastaan lahjasta kuvan, ja julkaisseet makkarapaketin kuvan myös heidän Facebook-kanavallaan.

Palomiehet olivat kirjoittaneet julkaisuun: ”Puoli vuotta sitten pelastimme palosta 18 porsasta ja nyt saimme maistella työmme hedelmiä”. Eläinaktivistit ja kasvissyöjät olivat julkaisusta kauhuissaan, minkä vuoksi paloasema päätti poistaa julkaisun sivuiltaan suurten anteeksipyyntöjen kera.

Tilan omistaja Rivers on kuitenkin The Washington Post -sivuston mukaan puolustanut palomiesten julkaisua muistuttamalla, että hänen maatilansa ei ole eläinsuoja. Tilalla porsaat saavat naisen mukaan elää parhaan mahdollisen elämän puolivuotiaiksi saakka, minkä jälkeen ne teurastetaan lihatuotannolle.