Näyttelijätär etsi lapsuuskuvansa elokuvaa varten – julkaisi sitten tämän!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pullean tytön rooleissa useissa komediaelokuvissa nähty australialainen Rebel Wilson laihdutti taannoin 15 kiloa painostaan. Neitokainen muistetaan erityisesti Morsiusneidot ja Pitch Perfect -elokuvista, ja parhaillaan hän työstää Pitch Perfect -elokuvasarjan kolmatta osaa.

Rebel on kertonut joutuneensa etsimään Pitch Perfect 3 -elokuvaa varten itsestään lapsuuskuvan, joka nähdään siis ilmeisesti elokuvassa. Näyttelijätär julkaisi kuvan kuitenkin jo nyt faneilleen Instagramissa. Kuvansa yhteydessä hän kertoi mistä oli kyse ja totesi löytäneensä elokuvaan todellisen klassikkokuvan.

37-vuotias Rebel Wilson paljasti taannoin otteita julkisuutta edeltävästä elämästään. Kun hän ei vielä ollut kuuluisa, kohtelivat julkisuuden henkilöt häntä eri tavoin. Wilson paljasti, että näyttelijä Joan Collins luuli esimerkiksi häntä televisiosarjan kuvauksissa muonituksen järjestäjäksi ja tiedusteli lounasaikaa. Sydneyssä varttunut Rebel Wilson tunnetaan myös stand-up-koomikkona. Hän opiskeli nuoruusvuosinaan ATYP-koulussa, joka keskittyy teatteriin.