Lentokentän upea VIP-lounge – uima-allas lentokoneiden vieressä

Lux Matkailu · Stara.fi

Yhä useammat matkustajat haluavat viettää lentokentillä aikaa rauhallisesti ilman tavallisten turistien meteliä ja ruuhkaa. Erilaisten lounge-palvelujen suosio on ollut kovassa kasvussa, ja samalla lounget ovat ryhtyneet kilpailemaan asiakkaista entistä näkyvämmin.

Punta Cana Airport

Nyt Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsevan Punta Canan lentokentän toista VIP-loungea on laajennettu, ja sen myötä alueelle on rakennettu upea ulkoterassi. Sen suurin houkutus lienee kuitenkin upea uima-allas, joka sijaitsee terassilla aivan lentokoneiden vieressä.

Lentokonebongarit voivat siis jatkossa rentoutua lentokentällä ihaillen lentokonejättiläisiä uima-altaasta käsin. Punta Canan lentokenttä on melko vilkas, sillä sen kautta matkusti vuonna 2016 peräti 1,6 miljoonaa matkustajaa yksin Yhdysvaltoihin.