Mies kehitti uuden version Polaroid-kamerasta – tulostaa gif-animaatioita!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Polaroid-pikakameroiden erikoisuus on se, ettei niiden kuvia tarvitse kehittää erikseen. Filmirullan sijaan kamera käyttää valokuva-arkkeja, jotka kehittyvät itsekseen muutamien minuuttien sisällä.

Reddit-käyttäjä Abhishek Singh päätti luoda nykyaikaisen vastineen Polaroid-kameralle. Kuvien sijaan se pystyy ottamaan lyhyitä gif-animaatioita. Tämän jälkeen animaatiot tulostuvat pienellä LCD-näytöllä varustetulle kasetille.

Singh valmistama kamera ja sen kasetti koostuvat Raspberry Pi -minitietokoneista ja 3D-tulostetusta kuoresta. Laite muistuttaa ulkonäöltään suuresta oikeaa Polaroid-kameraa, ja animaatiot jopa ilmestyvät kasetille pienellä viiveellä.

Singh jakoi Imgur-sivustolla kuvasarjan, jossa hän käy läpi kameran rakentamisen vaihteita. Mies myös jakoi Github-sivustolla ohjeet, joiden avulla käsistään näppärät voivat valmistaa jokseenkin hyödyttömän mutta hauskan kapistuksen.

 

I made a camera that prints a GIF instantly