Netflix laajensi kannabikseen – hittisarjojen inspiroimia lajikkeita myyntiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflix on tehnyt yllättävän uuden aluevaltauksen. Se on lanseerannut Yhdysvaltojen Kaliforniassa kannabislajikkeita, joiden inspiraationa toimivat yhtiön suosikkisarjat.

Myyntiin tulevat muun muassa Orange is the New Black -teemainen Poussey Riot, Arrested Develepmentin inspiroima Banana Stand Kush ja Bojack Horseman -animaatiosarjasta ammentava Prickly Muffin. Lisäksi myyntiin tulee kolme erilaista lajiketta, joilla maininostetaan The Big Bang Theory -sarjan luojan Chuck Lorren uutta kannabisteemaista Disjointed-sarjaa.

– Jokainen lajike kehiteltiin tietyt sarjat mielessäpitäen, ja ne suunniteltiin täydentämään katsomiskokemusta nimikkeiden tunnelmaan sopien, Netflixin tiedotteessa paljastetaan.

Variety-sivuston mukaan lajikkeet tulevat myyntiin West Hollywoodissa sijaitsevaan Alternative Health Herbal Services -popup-kauppaan. Kalifornian tämänhetkisen lainsäädännön vuoksi niitä pystyvät ostamaan vain lääkekannabiksen hankinnan mahdollistavan Medcardin omistajat.

 

https://www.instagram.com/p/BYPMBdTgHiT/