Oma kuva matkalaukkuun – omistajasta ei enää epäselvyyksiä!

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkalaukkuja voi muokata persoonallisemmaksi värikkäiden matkalaukkuvöiden tai kahvoihin kiinnitettävien avaimenperien ja silkkinauhojen avulla. Syynä on usein se, että matkalaukut saattavat mennä helposti sekaisin samannäköisten kapsäkkien kanssa.

Nyt on saatavilla tilaustyönä printattavia matkalaukkusuojuksia, joihin voi tilata esimerkiksi oman kasvokuvan. Matkalukun ympärille käärittävä kangaskuori peittää laukun kokonaisuudessaan, eikä kenellekään jää epäselväksi kuka on laukun oikea omistaja. Suojakuoria on saatavilla kolmessa eri koossa.

Firebox-verkkokaupassa myynnissä olevia matkalaukkusuojuksia saa tilattua lähettämällä haluamansa kuvan kauppaan korkearesoluutioisena. Tässäpä oiva idea esimerkiksi polttareita viettämään lähtevälle kaveriporukalle, jolloin jokaisen osallistujan matkalaukussa komeilee juhlakalun kuva.

Firebox
Firebox