Poliisi teki jättimäisen huumetakavarikon – kokaiinista muodostui kokonainen muuri!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanadan Ontarion poliisi on tehnyt historiansa suurimman kokaiinitakavarikoinnin. Harkkoihin säilöttyjä huumeita oli niin paljon, että niistä pystyttiin rakentamaan kokonainen muuri.

Poliisit takavarikoivat Argentiinasta peräisin olevan kokaiinin Ontarion satamaan matkalla olleista rahtikonteista. Huumeita löydettiin yhteensä yli tuhannen kilon verran. Global News -sivuton mukaan niiden arvo olisi ollut katukaupassa 250 miljoonaa dollaria.

Onnistunutta operaatiota koskeva tiedotustilaisuus järjestettiin Ontarion poliisilaitoksella. Takavarikoidut huumeet olivat esillä tilaisuudessa kokaiiniharkoista rakennetun valtavan kokoisen muurin muodossa.

– Nämä harkot valmistettiin sementistä. Kokaiini oli säilötty niiden sisälle, apulaiskomissaari Rick Barnum paljasti.