Mies istui yli tunnin mehiläisten peittämänä – uusi hurja ME syntyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Torontossa todistettiin taannoin hurjaa tempausta, jolla mainostettiin tulevaa kauhuelokuvaa. Juan Carlos Noguez Ortiz -niminen mies istui yli tunnin ajan mehiläisten peittämänä.

Erikoisella stuntilla rikottiin Guinnessin ennätysten kirjan mehiläisparran maailmanennätys. Ortiz istui Yonge-Dundasin aukiolle pystytetyn läpinäkyvän kuvun sisällä 61 minuutin ajan, samalla kun 100 000 mehiläistä peitti hänet.

– Toimme paikalle 100 000 mehiläistä, enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ne olivat kaikki lempeitä mehiläisiä, mikä on tärkeää kun teemme mehiläispartaa, mehiläishoitaja Peter Dickey kuvaili CBC-uutissivustolle.

Mehiläisparran aikaisemman maailmanennätyksen ennätyksen pitelijä pysytteli hyönteisten peittämänä 53 minuutin ja 34 sekunnin ajan. Nyt Kanadassa toteutetulla tempauksella mainostettiin psykologiseksi trilleriksi kuvailtua Blood Honey -elokuvaa.