Nyt se on selvitetty! Näin syöt kanansiivet oikeaoppisesti

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Ihmiset jakaantuvat yleensä kanansiipien syömisessä nuijaihmisiin ja siipi-ihmisiin. Toiset rakastavat wingseissä yksinkertaisten nuijaluiden imeskelemistä, kun toinen ryhmä hallitsee kahdella luulla varustetun siipiosan nautiskelemisen.

Nyt amerikkalainen näyttelijä B. D. Wong esittelee, kuinka siivet syödään siististi ilman sotkua ja siten, että jäljelle jää vain kaksi luuta. Ensin hän ottaa siivestä kiinni molemmilla käsillä, pyöräyttää luut irti lihasta ja ottaa toisen luun pois. Sen jälkeen hän imaiseen kananlihan suuhunsa toisenkin siipiluun ympäriltä.

Kanansiivet ovat suosittua sormiruokaa. Kerroimme taannoin, että amerikkalaiset söivät Super Bowlin aikana 1,3 miljardia kanansiipeä. Suomessa siipiä syödään ylivoimaisesti eniten Tampereen seudulla.

How to eat all the meat off a chicken wing in under 5 seconds. (Starring BD Wong.)

Publié par GQ sur mercredi 30 août 2017