Uutuuskeksintö: Hammasharjateline poistaa bakteerit

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet tutkimuksista, joiden mukaan vessa on huonoin mahdollinen paikka säilyttää hammasharjaa. Vessat ja kylpyhuoneet sisältävät nimittäin ulostejäämiä. Nyt markkinoille hamuaa hammasharjasterilisaattori.

Kickstarterissa rahoitusta keräävä Puretta-yhtiö tuo markkinoille hammasharjatelineen, joka on varustettu sterilisaattorilla. Aurinkoenergialla toimiva laite puhdistaa hammasharjan ja tappaa siinä olevat bakteerit. Tällaiselle pidikkeelle on ilmeisesti tilausta, sillä Puretta on saanut lähes nelinkertaisesti hakemansa 10.000 dollarin suuruisen summan.

Omasta ulosteesta peräisin olevat bakteerit eivät ole itselle haitallisia, mutta muiden ulosteen bakteerit ovat. Bakteereja nousee ilmaan aina ihmisen vetäessä vessan. Toisen ihmisen ulostebakteerit aiheuttavat omassa elimistössä ripulia, korvatulehduksia ja ihottumaa.

Keeping the bathroom clean and organized can be a challenge.Puretta helpshttp://kck.st/2wS1WAp

Publié par Puretta sur lundi 28 août 2017