Viehättävätkö tatuoinnit ja lävistykset naisia? Kysely paljasti totuuden

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nykyaikana voi olla jopa harvinaisempaa olla nuori aikuinen ilman yhtäkään tatuointia kuin pysyvillä mustekuvilla koristeltu. Nyt on selvitetty, mitä mieltä naiset ovat yleisesti tatuoiduista tai lävistetyistä miehistä. Samassa kyselyssä selvitettiin mielipiteitä miesten nutturoihin liittyen.

Ellipticalreviews.com selvitti 2.600 neitokaisen mieltymyksiä miesten kehon muokkaamiseen liittyen. Suurin osa naisista, 76 prosenttia, suhtautuu myönteisesti tavallisiin ja lyhythiuksisiin miehiin ilman tatuointeja tai lävistyksiä. He pitävät muokkaamattomia kundeja jopa trendikkäinä, kiltteinä ja tasapainoisina, Men’s Health raportoi.

Sen sijaan sillä on väliä, missä kohtaa miehen kehoa tatuointi sijaitsee, ja 52 prosenttia naisista tykkää etenkin käsivarsitatuoinneista. Sen sijaan 23 prosenttia neitokaisista kertoo, että ei pidä tatuoinneista ollenkaan. Tautoinneilla varustetut miehet voivat olla heidän mielestään rehellisiä ja ystävällisiä, mutta silti joskus pelottavia.

Mikäli miehellä on tatuointi kasvoissa, laskee hänen viehättävyytensä naisenemmistön mukaan. Silti 30 prosenttia naisista pitää kasvotatuointia kiehtovana. Kasvoissa olevat lävistykset vetävät puoleensa alle 50 prosenttia naisista, koska ne saatetaan mieltää ainoastaan huomionhakuisuudeksi.

Noin 23 prosenttia naisista pitää miesnutturoita hyvännäköisinä, mutta jos miehellä on hiukset kiinni sekä tatuointeja ja lävistyksiä, viehättävyysaste laskee vain 11 prosenttiin. Pääasia lienee, että mies on oma itsensä ja löytää elämänsä naisen, kuuluipa neitokainen enemmistöön tai ei.