Paris Jackson ei ajele ihokarvojaan – paljasti nyt hyvän syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Michael Jacksonin Paris-tytär yritti muutama vuosi sitten itsemurhaa, minkä jälkeen tytär vietti vuosia poissa julkisuudesta. 19-vuotias Paris on viime aikoina tehnyt toden teolla tuloaan julkisuuteen, ja nyt vuodesta 2017 on tulossa hänen läpimurtonsa julkkistähtenä.

Splash

Nykyään Paris on hyvin itsevarma nuori nainen, joka ilmaisee itseään rohkeasti pukeutumalla juuri niin kuin hän itse haluaa seuraamatta suosituimpia trendejä. Paris on näyttänyt useissa punaisen maton tapahtumissa ja hänen omassa sosiaalisessa mediassaan, että hän ei enää ajele edes kainalo- tai jalkakarvojaan.

Moni on ihmetellyt sitä miksi nainen on lopettanut ihokarvojensa ajelemisen. Paris Jackson ei jaksa asiaa sen enempää faneille perustella, mutta julkaisi kuitenkin asiasta hauskan ja osuvan meemin. Meemissä annetaan ymmärtään, että nainen ei ajele karvojaan, koska talvi on tulossa ja hän haluaa pysytellä lämpimänä.

if you're not competing with your brother over who can grow longer leg hair wyed

A post shared by Paris-Michael K. J. (@parisjackson) on