Lil Wayne kiidätetty sairaalaan – löytyi tajuttomana hotellihuoneesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu räppäri Lil Wayne on kiidätetty jälleen sairaalahoitoon toistuvien epilepsiakohtausten vuoksi. Suomessakin äskettäin Blockfest-festivaalin lavalla esiintynyt mies kärsii vaikeasta epilepsiasta. Hän on joutunut perumaan tulevia keikkojaan.

Amerikkalainen räppäri Lil Wayne löydettiin äskettäin tajuttomana hotellihuoneestaan Chicagossa. Epilepsiakohtauksen saanut artisti kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Mies sai sairaalapedissä toisen kohtauksen, ja lääkäri on määrännyt hänet vuodelepoon.

Räppärin oli tarkoitus esiintyä Las Vegasissa Rae Sremmurdin kanssa, mutta lääkärit ovat sanoneet lentomatkustamisen olevan liian riskaabelia. Hän on joutunut toistuvasti sairaalahoitoon kohtaustensa takia viime vuosina. Asiasta uutisoi TMZ.