Mies putosi vajoamaan keskellä katua – asfaltti petti yllättäen alta

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkinssa todistettiin taannoin epätavallista ja taatusti odottamatonta onnettomuutta. Katua ylittämässä ollut mies onnistui saamaan jalkansa jumiin tielle ilmestyneeseen koloon. Jalankulkijan kerrotaan kävelleen suojatiellä, kun maa yhtäkkiä petti hänen jalkansa alta.

Mies juuttui reittään myöten jumiin asfalttiin ilmaantuneeseen reikään. Häntä pelastamaan jouduttiin hälyttämään palokunta. Pelastushenkilökunta onnistui lopulta vetämään miehen jalan pois kolosta. Hänet toimitettiin hoitoon paikalliseen sairaalaan. Pelastustilanne tallentui videoksi ja kuviksi, jotka ovat sittemmin levinneet Twitterissä.

– Hän sanoi, ettei tuntenut jalkaansa. Luulin aluksi että hänen toinen jalkansa puuttui kokonaan, paikalla ollut rakennustyöntekijä Danny Flores kuvaili DNA Info -sivustolle.

– Tilanne oli pelottava, sillä hän olisi saattanut pudota kokonaan reikään, mies jatkoi.