Penisrengas on näppärä seksiväline – sopii kaikenikäisille miehille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Penisrengas auttaa pitkäkestoisemman ja kovemman erektion tuottamisessa. Yleinen harhaluulo on, että penisregasta käyttää vain iäkkäämmät herrat, mutta todellisuudessa siittimen juureen asennettavan renkaan avulla voi saada ekstranautintoa jokaisen parin makuuhuoneeseen.

Penisrenkaita luullaan turhanpäiväisiksi kapistuksiksi. Todellisuudessa niiden avulla voi saada värisevää nautintoa myös kumppanille, mikäli penisrenkaassa on seksin aikana myös naisen klitorista kiihottava vibraattori. Renkaita on saatavilla useassa eri koossa, monella eri materiaalilla ja kaikille sopivilla ominaisuuksilla.

Penisrenkaat eivät ole vain pervertikkojen käyttämiä apuvälineitä. Osa miehistä pelkää, että penisrengas vetää häpykarvoja irti pois otettaessa. Tämä on kuitenkin harvinaista seksivälineissä olevan pehmeän pintamateriaalin ansiosta. Penisrengas ei myöskään jää jumiin siittimen ympärille, mikäli käyttää oikeankokoista välinettä. Markkinoilla on myös erittäin venyviä vaihtoehtoja, joilloin juuttumisen vaaraa ei ole. Rengas tulee kuitenkin poistaa aina seksin jälkeen.

Penisrenkaita on säädettäviä ja ei-säädettäviä malleja. Kannattaa kuitenkin aloittaa kokeilu säädettävistä renkaista ja opetella penisrenkaan parhaat puolet turvallisesti testaamalla. Rengas asetetaan peniksen juureen, eikä sukupuolielin voi irrota tai vahingoittaa penistä oikein käytettynä, Men’s Health muistuttaa.