Treffiseuralainen yritti hävittää kakkapökäleen – jäi vessan ikkunan väliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos luulit, että sinun ensitreffisi ovat päättyneet nolosti, kannattaa lukea tämä artikkeli naisesta, joka jäi illan päätteeksi jumiin vessan ikkunan väliin. Neitokainen oli yrittänyt hävittää vessanpöntön tukkinutta ulostetta, mutta päätyikin palokunnan pelastettavaksi.

Bristolissa asuva Liam Smyth oli tavannut Tinderissä naisen, jonka kanssa he menivät ravintolaan illalliselle. Aterioinnin jälkeen kaksikko lähti jatkamaan iltaa 24-vuotiaan miehen asunnolle. Naiselle tuli kakkoshätä.

Neitokainen onnistui tukkimaan vessanpöntön ulosteellaan. Paniikkiin joutunut Tinder-deitti otti ison pökäleen pöntöstä, kääri sen vessapaperiin ja yritti heittää ikkunasta ulos. Valitettavasti uloste päätyi kahden ikkunan väliin. Nolostunut nainen kertoi kömmähdyksestään Liamille.

Rohkea mies päätti auttaa neitokaista ottamaan pökäleen pois ikkunoiden välistä. Valitettavasti nainen lipesi otteesta ja lipsahti itsekin samaan rakoon, missä lepäsi hänen ulostettaan. Lopulta pelastusviranomaiset auttoivat naisen sekä pökäleen pois raosta. Mies on hakenut menestyksekkäästi rahoitusta Go Fund Me-sivuston kautta vessan ikkunan korjaamista varten.

Go Fund Me