Kissa näki uuden kissakellon – alkoi heti matkia sitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita, joissa nähdään miten eläimet reagoivat eläimiltä näyttäviin leluihin, asuihin ja esineisiin. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kissa tarkkailee seinällä tikittävää kissakelloa.

Kissan omistaja on alkanut kuvaamaan lemmikkiään videolle kun hän on huomannut miten kissa reagoi kelloon. Olohuoneen seinälle on ripustettu musta kello, joka on malliltaan kuin istuva kissa. Kellolla on myös häntä, joka heiluu sekuntien tahtiin.

Kissa on heti kiinnostunut kellosta, jolla on heiluva häntä. Kissa on asettunut mukavasti pöydän reunalle istumaan ja tarkkailemaan kelloa. Kissa on takaa päin kuvattuna hauska näky, sillä se näyttää täysin samanlaiselta kuin kello heilutellessaan häntäänsä lähes samanaikaisesti kellon kanssa.