Kim Kardashian ei olekaan itse raskaana – käyttää sijaissynnyttäjää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West odottavat kolmatta lastaan, jonka on kerrottu syntyvän tammikuussa. Kardashian ei kuitenkaan itse kanna tyttölastaan vaan pariskunta on löytänyt itselleen sijaissynnyttäjän.

TMZ-sivuston mukaan Kim ja Kanye ovat löytäneet itselleen sijaissynnyttäjän. Sijaissynnyttäjä on yli 20-vuotias afrikkalaisamerikkalainen, joka on ollut miehensä kanssa onnellisesti naimisissa viisi vuotta. Naisella on omasta liitostaan kaksi poikaa, joten raskaana oleminen on hänelle tuttua.

Kim Kardashian ja Kanye West maksavat sijaissynnyttäjälle joka kuukausi 4.500 dollaria kymmenen kuukauden ajan. Mikäli nainen odottaa kaksosia tai jopa kolmosia, hän saa synnytyksen jälkeen vielä viisi tuhatta dollaria jokaisesta lapsesta. Mikäli naisen sukuelimet vahingoittuvat raskauden aikana tai synnytyksessä, hän saa vielä ylimääräiset 4.000 dollaria. Tämän lisäksi pariskunnan tulee maksaa sijaissynnyttäjän löytäneelle laitokselle 68.850 dollaria.