Hurrikaani tuhosi paratiisisaaren – Richard Branson esitteli tuhon laajuutta

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin yrittäjiin lukeutuva Richard Branson on jo pitkään omistanut erään maailman upeimpiin lukeutuvan yksityssaaren, jossa hän on kestinnyt vuosien varrella monia superjulkkiksia.

Necker Island on majoittanut monia julkkiksia presidentistä näyttelijöihin, mutta nyt se on tuhoutunut pahasti Irma-hurrikaanin iskettyä saarelle. Branson esitteli tuhoja heti tuoreeltaan Instagramissa julkaisemassaan kuvassa.

https://www.instagram.com/p/BY5PZpElu-Y/?taken-by=richardbranson

https://www.instagram.com/p/BY4CCq_lFq4/?taken-by=richardbranson

Vuonna 2011 Richard Bransonin Necker Island tuhoutui rajussa tulipalossa, jonka aikaan saarella lomaili muun muassa Kate Winslet perheineen. Saari avattiin uudelleen vasta kahden vuoden jälleenrakennuksen jälkeen. Yksi yö kahdeksan makuuhuonetta käsittävässä lomapaikassa maksaa noin 60.000 dollaria.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash