Tosielämän Sharknado! Hurrikaanin pelätään tuovan petokaloja maalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediat ovat joutuneet rauhoittelemaan amerikkalaisia hurrikaani Irman lieveilmiöihin liittyen. Osa ihmisistä esimerkiksi uskoo, että Atlantilta tullut hurrikaani panee toteen Sharknado-elokuvan tapahtumat, ja myrsky tuo tullesaan vesistöjen petokaloja merestä.

Parhaillaan Yhdysvaltojen Floridan osavaltiossa riehuva viitoskategorian hurrikaani Irma on saanut ihmiset pakenemaan sankoin joukoin. Sosiaalisessa mediassa on ollut viime viikosta asti virheellistä tietoa, että hirmumyrsky panisi Sharknado-elokuvan toteen, Mirror uutisoi. Tämä ei kuitenkaan ole totta.

Ihmisiä on myös varoitettu ampumasta pyörremyrskyä. Esimerkiksi Pascon poliisilaitos on tiedottanut Twitterissä, että mediassa on virheellisesti kehoitettu ampumaan hurrikaania. Ampuminen saattaa aiheuttaa vaaratilanteita.

$#!T just got real.

Publié par Desirée Rincón sur mercredi 6 septembre 2017