Heidi Klum suunnitteli vaatemalliston Lidlille – myyntiin myös Suomessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klum on toiminut America’s Got Talent -ohjelmassa tuomarina, suunnitellut omia vaatemallistoja ja tehnyt nyt yhteistyön myös Lidl-markettijätin kanssa. Heidi Klum on suunnitellut Lidl-myymälöihin vaatemalliston, joka tulee myyntiin laajalti myös Suomessa.

Esmara by Heidi Klum -vaatemallisto tulee Suomen Lidl-myymälöihin myyntiin 18. syyskuuta. Edullisessa ja tyylikkäässä mallistossa nähdään sekä kenkiä, takkeja että housuja ja asusteitakin. Värimaailma on melko syksyinen ja vaihtelee tummista sinisen sävyistä mustaan, minkä lisäksi osa tuotteista on saatavilla myös beigenä ja räväkässä leopardikuosissa.

Tavanomaisesti marketeissa lanseeratut vaatemallistot ovat sisältäneet oloasuja ja neuleita. Heidi Klumin #LETSWOW -nimisessä mallistossa on kuitenkin myös haalareita, farkkuja, nilkkureita ja jopa nahkatakkeja, mikä tekee mallistosta todella erityisen ja kiinnostavan.