Tämä julkkis halutaan seksinukeksi – kerää ylivoimaisesti eniten ääniä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oikeita naisia muistuttavat seksinuket ovat tehneet vahvan tulon markkinoille. Mittatilaustyönä valmistettavat seksinuket voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan silmien väriä, hiusten pituutta ja jopa vartalon pieniä yksityiskohtia myöten.

Seksirobotteja valmistavan True Companionin insinööri Douglas Hines on nyt paljastanut, kenen julkkiksen näköisnukkeja ihmiset haluaisivat eniten koteihinsa. Eniten miehet himoitsevat vierelleen seksisymbolina tunnetuksi tullutta Marilyn Monroeta. Nainen tunnetaan hänen vaaleista ja lyhyistä hiuksistaan sekä muhkeista muodoistaan.

Valitettavasti asiakas tarvitsee julkisuuden henkilön kirjallisen suostumuksen, mikäli hän tilaa täsmällisen kopion tunnetusta henkilöstä. Hines kuitenkin vakuuttaa The Sunille, että he voivat tehdä julkkisnaisen kaltaisia, mutta ei kuitenkaan yhdennäköisiä versioita asiakkaiden iloksi. Yksi seksinukke maksaa noin 10.000 euroa.

I like to feel blonde all over. #MarilynMonroe

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on