Väsyttääkö? Viisi pikakeinoa pirteämpään lookkiin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Toisinaan yöunet jäävät vähälle ja töihin lähteminen tuntuu tuskaiselta kivireen vetämiseltä. Vaikka fiilis olisi todella väsynyt, voi ainakin ulkonäön saada helposti pirteämmäksi muutamalla vinkillä.

Claire Ashley jakaa nyt viisi vinkkiä unisiin aamuihin. Hän aloittaa väsyneet aamut panemalla punaisuutta poistavia silmätippoja silmiinsä. Sen jälkeen hän kosteuttaa tummia silmänalusia joko erillisillä kosteuslapuilla tai voiteilla.

Meikillä voi myös peittää epätoivottuja rinkuloita silmien alta ja korostaa kasojen hehkua. Kannattaa käyttää vaaleampaa peitevoidetta silmien alla pahimpien väsymysjälkien poistamiseen. Silmän alaluomelle voi myös käyttää vaaleaa kynää avaamaan katsetta. Poskiin ja huuliin saa eloa raikkaalla sävyllä, joka antaa ilmeeseen elinvoimaa ja tervettä väriä.