Tähtien hiusstylisti laittaa joka aamu vaimonsa hiukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusmuotoilija Matt Fugate on laittanut muun muassa Blake Livelyn, Karlie Klossin ja Lea Michelen hiuksia. Fugaten asiakastuoliin kuka tahansa istuisi varmasti mielellään, mutta kukaan ei ole niin onnekas kuin Fugaten oma vaimo, jonka hiukset mies laittaa joka aamu.

Matt Fugate ja hänen vaimonsa Laura Gammel ovat kummatkin todella kiireisiä arkena, minkä vuoksi Fugate on lupautunut laittamaan naisen hiukset joka aamu seuraavan vuoden ajan. Näin he saavat joka päivä 15-20 minuuttia yhteistä aikaa, jolloin nainen voi rentoutua ja edistää samalla omia aamurutiinejaan miehen tehdessä hänelle kampausta.

Matt Fugate kertoi Harper’s BAZAAR -sivuston kuvaamalla videolla, että hän nauttii suuresti siitä, että hän huomaa puolisonsa saavan aina lisää itsevarmuutta aamulla hienon kampauksen myötä. Matt Fugate on harjoitellut aamuisin Gammelin hiuksiin myös ideoita hääkampausta varten, koska mies halusi ehdottomasti tehdä myös hääkampauksen naiselle itse.