Hilfigerin ökyasunto ei mene kaupaksi – hinta laskettu 80 miljoonasta 50 miljoonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme marraskuussa 2016 brändimoguli Tommy Hilfigerin ja hänen vaimonsa Dee Ocleppon asunnosta, joka oli tullut uudelleen myyntin. New Yorkin keskuspuiston reunalla sijaitsevan pilvenpiirtäjän 18. ja 19. luksusasunnon hintapyynti oli vuonna 2013 alunperin 80 miljoonaa, mutta nyt se on laskettu 50 miljoonaan.

Edellisellä kerralla sama asunto oli siis vuonna 2013 myynnissä 80 miljoonalla dollarilla, mutta kauppoja ei tuolloin tullut. Marraskuussa uudelleen myyntiin tulleen asunnon hinta oli laskenyt jo 59 miljoonaan, mutta nyt lähes vuotta myöhemmin hinta on laskettu 50 miljoonaan.

Kyseessä on yksi Yhdysvaltojen arvokkaimmista asunnoista. Noin 700 neliömetrin asunnosta on näkymät Keskuspuistoon ja 5. avenuelle. Kuvat kertovat parhaiten millaisella maulla asunto on sisustettu ja miten henkeäsalpaavat näkymät asunnosta on.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash