George Clooney kaksosten isän arjestaan: ”Itken neljä kertaa päivässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodin mahtipariskunta näyttelijä George Clooney ja hänen asianajajana työskentelevä vaimonsa Amal Clooney saivat kesäkuun alussa kaksoset. Pariskunnan perheessä on nyt Ella ja Alexander -nimiset pienokaiset. Lapset ovat pariskunnan ensimmäiset.

George Clooney on kertonut Daily Mail -sivustolle ehtineensä aiemmin jo ajatella, että hänestä ei koskaan voisi tulla enää isää. Nyt mies on kuitenkin 56-vuotias, ja hänen pitkäaikainen haaveensa perheen perustamisesta on toteutunut.

Arki ei kuitenkaan ole pienten kaksosvauvojen kanssa helppoa, vaikka lapset ovatkin miehelle unelmien täyttymys. Clooneyn mukaan kaksoset ovat todella onnelliset pikkuvauvat, jotka eivät turhasta itke. Mies paljastaakin, että hän itkee tällä hetkellä useammin kuin vauvat. George Clooney kertoi itkevänsä joka päivä noin neljä kertaa, koska hän on vain niin väsynyt arjen pyörittämiseen pienten vauvojen kanssa.