Lentomatkustajan törttöily ihmetyttää – ikävä yllätys penkkien välissä

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki tietävät, että matkustaminen saattaa olla äärimmäisen stressaavaa, mutta se ei kuitenkaan oikeuta ärsyttävään tai jopa törkeään käyttäytymiseen. Lentokoneessa on oikeastaan jopa pakko ottaa kanssamatkustajat huomioon. Silti jokaisen lentokoneen matkustamossa istuu aina vähintään yksi ihminen, joka saa käytöksellään muut pyörittelemään silmiään.

Nyt videolla nähdään tilanne, jossa nainen on todella tyrmistynyt hänen takanaan istuvan naismatkustajan käytöksestä. Takana istuva nainen on ottanut kengät ja sukkansa pois, ja työntänyt jalkansa suoraksi niin, että ne yltävät edessä istuvan matkustajan istuimen käsinojille asti.

Takana istuva nainen näyttää ottavan erittäin rennosti lepuuttaessaan jalkojaan edessä istuvan naisen käsinojan ja ikkunan välissä. Edessä istuva nainen tuntee olonsa silminnähden todella epämukavaksi kun hänen vieressään näkyy vieraat jalkaterät.